Kupovina/produžavanje članarine uplatnicom ili u Proteini.si radnjama više neće biti dostupno. Pročitajte više na linku

FitPass Klub

Kao korisnik FitPass-a, postajete deo jedinstvenog lojaliti programa – FitPass Kluba koji vam omogućava popuste i ostale pogodnosti kod naših partnera iz sfera sporta, fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i nege, lepota i zdravlja.

Sve kategorije Sportska opremaTehnikaMedicinske i nutricionističke usluge i proizvodiNega i lepotaWellnessOstalo

20% POPUSTA NA SVE VRSTE MASAŽA U ASTRADAS SALONU LEPOTE

Salon lepote ASTRADAS nudi specijalne popuste svim FitPass korisnicima. Ostvarite 20% popusta na sve vrste masaže.

Saznajte više

30% POPUSTA NA SYNERGY TALENTS COACHING PROGRAME

Da biste postigli maksimalne rezultate i zaista počeli da menjate svoj život na bolje neophodno je da brinete i o stanju Vašeg uma. Stanje Vašeg...

Saznajte više

SPECIJALAN POPUST NA REKREATIVNE I PROFESIONALNE SISTEMATSKE PREGLEDE U MEDIGROUP-U

Uz svoju FitPass karticu u odabranim MediGroup domovima zdravlja ostvarujete posebne popuste na kompletne sistematske preglede.

Saznajte više

10% POPUSTA NA CELOKUPAN IZNOS KUPOVINE U SUPPLEMENT STORE

U eksluzivnoj ponudi Supplement Store je spremio specijalni popust za sve vlasnike Fitpass kartice. Svako ko naruči putem interneta i ostavi broj svoje kartice u...

Saznajte više

10% STALNOG POPUSTA U ATP SPORT-U

Svim FitPass korisnicima obezbeđen je popust od 10%, na celokupan iznos.

Saznajte više

10-20% POPUSTA NA KUPOVINU SUPLEMENATA U WVS SUPPLEMENT SHOP-U

Svim korisnicima "FitPass" kartice omogućen je popust na kupovinu suplemenata iz "WVS Supplement Shop"-a. Takođe, svi posetioci "WVS Supplement Shop"-a ostvaruju specijalan popust na kupovinu...

Saznajte više

10% POPUSTA NA FITPASS KARTICU UZ NOVOBEOGRADSKI KLUB

U sklopu Novobeogradske ponude nalazi se i FitPass. Jedini uslov za ostvarivanje popusta je personalizovana kartica Novobeogradskog kluba, za koju korisnik dobija personalizovanu FitPass karticu na svoje ime.

Saznajte više

30% POPUSTA NA NUTRICIONISTIČKE PREGLEDE U ORDINACIJI OPŠTE MEDICINE DR GIFING

Uz FitPass karticu ostvarujete popuste na mnogobrojne nutricionističke preglede kao i program hrono ishrane u Ordinaciji opšte medicine Dr Gifing.

Saznajte više

25% POPUSTA NA NUTRICIONISTIČKI PROGRAM U POSITIVE LIFE STYLE

Za sve FitPass korisnike Positive Life Style nudi 25% popusta na nutricionističke konsultacije, nutricionističku kontrolu i planiranje jelovnika.

Saznajte više

10% POPUSTA U PRODAVNICI SUPLEMENATA 4FITNESS NA ARTIKLE SA CENOM 300RSD I VIŠE

Ušuškan među mnogim prodavnicama i lokalima 4Fitness shop je idealno mesto gde imate široku ponudu najboljih Evropskih i svetskih brendova iz sveta sportske suplemnatcije.

Saznajte više

10% POPUSTA NA CEO ASORTIMAN U PRODAVNICI SUPLEMENATA 4SPORT IZ NOVOG SADA

Prodavnica 4sport, specijalizovano mesto na kojem možete pronaći sve od sportskih suplemenata do prirodnih dodataka ishrani, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu.

Saznajte više

SA FITPASS KARTICOM OSTVARI 10% POPUSTA NA FRESH DETOX ASORTIMAN

Fresh detox predstavlja novo i unikatno mesto, jedinstveno po svojoj nameni, Bez ikakvih aditiva i veštačkih dodataka, dobijate proizvode koji vam daju energiju i snagu, a osveženje je zagarantovano.

Saznajte više

Fizioterapeutska ambulanta Fiziomedic FitPass korisnicima pruža 10-20% popusta na svoje usluge

Prva asocijacija na profesionalnost i kompetentnost u domenu fizikalne terapije i medicinske rehabilitacije jeste upravo ambulanta Fiziomedic

Saznajte više

10% POPUSTA NA SLATKE I ZDRAVE WILD BAR ŠTANGLICE

Svi FitPass korisnici prilikom online poručivanja štanglica (Facebook i Instagram) ili putem telefona (+381 65 8060 678) dobijaju 10% popusta na celokupnu porudžbinu. Dostava za Beograd je besplatna.

Saznajte više

EAT FIT KETERING SVIM FITPASS KORISNICIMA PRUŽA 20% POPUSTA NA OBROKE ZA 1 DAN

Ovaj autentičan ketering se bavi prevashodno pažljivom pripremom i dostavom obroka prema planu ishrane sa dnevnim unosom kalorija koji odgovara vašim potrebama i zacrtanim ciljevima.

Saznajte više

10-20% POPUSTA NA FRIZERSKE USLUGE U AKADEMIJI PANJKOVIĆ

Korisnici FitPass kartice imaju specijalne popuste od 10% na usluge šišanja i feniranja, zatim popust od 20% na usluge kolora (izrastka, cele dužine, preliv, ombre, balayage.. ) kao i popust od 10% na nadogradnju kose.

Saznajte više

10% POPUSTA U POLIKLINICI CONSILIUM

Svi korisnici FitPass kartice koji žive, rade ili se nađu na teritoriji Novog Sada, ostvaruju 10% popusta na sportski sistematski pregled, kao i 10% popusta na sve pojedinačne preglede u Poliklinici Consilium.

Saznajte više

AMG SPORT NUTRITION NUDI 10% POPUSTA

Posetite AMG Sport Nutrition prodavnice, odaberite željene suplemente i ostvarite 10% popusta uz FitPass karticu! Popust se obračunava prilikom plaćanja računa i ne važi za proizvode koji su na akciji.

Saznajte više

10% POPUSTA NA CEO RAČUN U RESTORANU PROTE.IN U NOVOM SADU

Korisnici FitPass kartice imaju specijalan popust od 10% na ceo račun, odnosno na sve specijalitete iz jelovnika. Dodatno, popust se ostvaruje isključivo prilikom gotovinskog plaćanja i obavezno je da pored pokazivanja svoje FitPass kartice, pokažete i svoju ličnu kartu.

Saznajte više

25%,20% i 10% POPUSTA U STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI WINNER SMILE

20% popusta na usluge iz konzervativne stomatologije (popravljanje zuba, zamena plombi, lečenje kanala korena zuba) i oralno-hirurških intervencija, 10% popusta na usluge stomatološke protetike i 25% popusta na beljenje zuba.

Saznajte više

30% POPUSTA HRONO CENTRA DR GIFING U NOVOM SADU

Svi korisnici FitPass kartice ostvaruju 30% popusta na sledeće tretmane u hrono centru dr Gifing: * Test intolerancije na hranu; * Merenje sastava tela; * Program odvikavanja od pušenja.

Saznajte više

5-25% POPUSTA NA ROBU U ODABRANIM NIKE PRODAVNICAMA

25% popusta na asortiman proizvoda namenjenih za trening i trčanje; 20% popusta za celokupan asortiman koji nije na sniženju i 5% popusta na već snižen asortiman. Beograd, TC Ušće, Bul. Mihajla Pupina 4; Niš, SC Forum, Obrenovićeva 42; Kragujevac, TC Plaza, Bul. kraljice Marije 56

Saznajte više

20% POPUSTA NA SVE TIPOVE MASAŽA U STUDIJU OAZA ORIENTAL

Zbog stresa koji je neminovan, pronalazimo različite načine kako bismo se opustili. Masaža je jedno od rešenja. Ukoliko ste već u FitPass sistemu, ne propustite priliku da sebe iznenadite kvalitetnom relaksacijom. Studio Oaza Oriental je prava adresa za vas.

Saznajte više

20% POPUSTA U FIZIOTERAPEUTSKOJ ORDINACIJI SPORT MEDICAL ALLIANCE

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Saznajte više

10% POPUSTA U VECTOR SPORTSKIM PRODAVNICAMA

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 10% u Vector maloprodajnim objektima na dve lokacije i to na servis bicikala, na lopte, rekvizite, sportsku opremu.

Saznajte više

OSTVARITE 10% POPUSTA NA KOZMETIČKE TRETMANE U SALONU HAPPY LADY

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve kozmetičke tretmane. Neophodno je da unapred zakažete željeni tretman, a tokom plaćanja je dovoljno da pokažete svoju FitPass karticu sa ličnim dokumentom, i popust će Vam biti obračunat.

Saznajte više

CENTAR ZA STOPALA KOREKT: SPECIJALAN POPUST OD 20% ZA SVE KORISNIKE FITPASS KARTICE

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Prilikom neophodne rezervacije Vašeg tretmana, neophodno je da se raspitate da li postoje doplate na željenu terapiju.

Saznajte više

ZDRAVA ISHRANA UZ HOW2FIT KETERING I 10% POPUSTA

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta prilikom naručivanja željenog obroka, odnosno popust se odnosi na ceo račun. Neophodno je da prilikom porudžbine u polje Napomena napišete svoj broj kartice, pa će vam ujedno i popust biti obračunat. Plaćanje se vrši pouzećem.

Saznajte više

SPORTAGRAM I SPECIJALNIH 10% POPUSTA ZA SVE FITPASS KORISNIKE!

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u prodavnici sportske opreme Sportagram i to: 10% popusta na sve artikle u objektu koji nisu na popustu. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Saznajte više

LUKOIL SRBIJA NUDI POSEBNE POGODNOSTI SVIM KORISNICIMA FITPASS KARTICE

LUKOIL SRBIJA svim korisnicima FitPass kartice nudi posebne pogodnosti koje se tiču snabdevanja gorivom na njihovim benzinskim stanicama. Takođe, na svu robu iz dopunskog asortimana odobravaju se popusti u visini od 5%.

Saznajte više

10% POPUSTA NA CEO ASORTIMAN DOBRE IN ORGANIC ONLINE PRODAVNICE

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 10% na ceo račun prilikom online kupovine, ukucavanjem koda FITPASS10 u predviđeno polje za registraciju.

Saznajte više

CEO ASORTIMAN JUST COOL ONLINE PRODAVNICE NA POPUSTU OD 10% SA FITPASS KARTICOM

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta na ceo račun svih Cool Gear proizvoda prilikom online kupovine, ukucavanjem koda cool10 u predviđeno polje za registraciju.

Saznajte više

SJAJNI POPUSTI I DO 50% KOD NAŠIH PARTNERA ROLLING EYEWEAR

Ostvarite sjajne popuste kod naših partnera Rolling Eyewear na popularno svetske modele dioptrijskih naočara, stakala, kontaktnih sočiva i oftamološke preglede.

Saznajte više

15% POPUSTA NA AKTIVNOSTI U ŠKOLI SKIJANJA ''AVANTURIJA''

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalne popuste u ski školi Avanturija na Kopaoniku i to od 10% do 15% popusta na časove skijanja za decu i odrasle.

Saznajte više

BRINITE O SVOM ZDRAVLJU UZ ''PSIHORELAKS'' I POPUSTE SA FITPASS KARTICOM

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 20% u edukativnom centru Psihorelaks i to na autogeni trening i trening iz progresivno – mišićne relaksacije na teritoriji Beograda, Novog Sada i putem Skype digitalne platforme.

Saznajte više

ISKORISTITE POPUST OD 10% SA FITPASS KARTICOM NA SVE USLUGE NUTRICIONISTIČKE ORDINACIJA ''MONIKINA NUTRI ZONA''

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve nutricionističke usluge ove ordinacije.

Saznajte više

FANTASTIČAN POPUST OD 50% SA FITPASS KARTICOM NA SVE STRONGMAN ONLINE PERSONALNE TRENINGE

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 50% na sve online personalne treninge! Sve informacije u tekstu.

Saznajte više

SPECIJALAN POPUST OD 10% NA CEO ASORTIMAN OGISTRA SUPPLEMENT SHOPA

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta u prodavnici OGISTRA Supplement na celokupan asortiman. Ovo se odnosi samo na kupovinu direktno na njihovom prodajnom mestu.

Saznajte više

OSTVARITE 20% POPUSTA U HOTELU LOGOS SA VAŠOM FITPASS KARTICOM

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 20% na pojedinačne i porodične aranžmane u hotelu ‘’Logos’’. U popust je uračunata i vanpansionska potrošnja koja je sastavni deo ukupnog računa prilikom boravka.

Saznajte više

POSEBAN POPUST OD 10% NA CEO ASORTIMAN PRODAVNICE PROTEINI.SI

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 10% na ceo asortiman u svim prodavnicama Proteini.si

Saznajte više

ZABAVITE SE NA ORIGINALAN NAČIN I ISKORISTITE 15% POPUSTA U SPORT ROOMS-U

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 15% popusta u Sport Rooms konceptu na sve usluge, odnosno sve pakete.

Saznajte više

SPECIJALAN POPUST OD 10% NA CEO ASORTIMAN BRENDA ALEKSANDAR MN

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta zahvaljujući našim partnerima Aleksandar MN i to na celokupan asortiman ovog brenda, osim na akcijske proizvode. Popust je za sada moguće ostvariti samo na ceo račun u objektu.

Saznajte više

LAMA D.O.O. JE SPREMILA 15% POPUSTA NA SAV ASORTIMAN SA FITPASS KARTICOM

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 15% popusta prilikom fizičke kupovine celokupnog asortimana brenda Lama d.o.o. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Saznajte više

OSTVARITE 20% POPUSTA NA TERAPIJU PLUTANJEM!

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 20% popusta u Floating studiju Spokojstvo i to na sve standardne cene svih tretmana. Ovaj popust se odnosi na gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama.

Saznajte više

POSEBNE POGODNOSTI U ZEPTER INTERNATIONAL-U SAMO SA VAŠOM FITPASS KARTICOM!

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 15% popusta na sve Zepter proizvode.

Saznajte više

OSTVARITE 10% POPUSTA U KOZMETIČKIM SALONIMA ORLY I BEAUTY BY MASHA

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta na SVE usluge u svim kozmetičkim salonima ORLY salon & shop i Beauty by Masha.

Saznajte više

OSTVARITE POPUST U D'JUS RESTORANU I BARU!

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta na ceo asortiman D’JUS juice bara i restorana. Pokažite karticu i ostvarite popust.

Saznajte više

VIP CASA CLUB NUDI SJAJNE BENEFITE I POGODNOSTI!

Vip Casa Club svim FitPass korisnicima nudi 10%, 20% i 30% popusta na određene usluge i proizvode u sklopu svojih kompleksa.

Saznajte više

SPECIJALNI POPUSTI U BELVI TRAVEL TURISTIČKOJ AGENCIJI

Ostvarite 5-7% popusta na celokupan iznos grupnih, porodičnih i individualnih aranžmana sa avio ili bus prevozom za Grčku, Tursku, Egipat, evropske gradove, ski aranžmane i wellness.

Saznajte više

15% POPUSTA NA ALOE VERA FOREVER LIVING PROIZVODE I NUTRICIONISTIČKE USLUGE

Ostvarite 15% popusta na zdrav asortiman Aloe Vera Forever Living i nutricionističko savetovanje Maje Astaloš.

Saznajte više

UKUSNA I ZDRAVA HRANA UZ POKE OLAKINO I FITPASS KARTICU

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u restoranu Poke Olakino i to 10% popusta na celokupan račun prilikom kupovine.

Saznajte više

BRINITE O SVOM ZDRAVLJU U SALONU GLOSS BY MINJA

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalne popuste u Salonu Gloss by Minja i to 15% popusta na sve usluge (osim na one koje su već na popustu).

Saznajte više

NEKA VAŠ OSMEH ZABLISTA UZ OLA SMILE I 15% POPUSTA

Neka vaš osmeh zablista uz Ola smile olovku za profesionalno i zdravo izbeljivanje zuba!

Saznajte više

CENTAR ZA REHABILITACIJU FITFIZIO SVIM FITPASS KORISNICIMA NUDI SJAJNE POGODNOSTI!

Ostvarite 30% popusta na određene usluge i brinite o svom zdravlju na pravi način!

Saznajte više

OSTVARITE POPUSTE U PRODAVNICI SPORTSKE OPREME SPORTEH SA VAŠOM FITPASS KARTICOM

Ostvarite 10% popusta na celokupan asortiman prodavnice sportske garderobe Sporteh!

Saznajte više

Specijalan popust od 10% na ceo asortiman u Ogistra Vitamine Shop-u!

Za sve naše FitPass članove, kojima je sportski način života jako bitan, omogućili smo 10% popusta na ceo asortiman Ogistra Vitamine Shop-a.

Saznajte više

Povežite FitPass i Globaltel kartice i dobijate besplatne gigabajte interneta svakog meseca!

Povežite svoju FitPass i Globaltel karticu i preuzmite svoje besplatne gigabajte svakog meseca! Samo za korisnike FitPass kartice, Globaltel je obezbedio specijalne uslove i još više neta!

Saznajte više

Eat Smart svim FitPass korisnicima omogućava do 20% popusta na cenu obroka!

Svim FitPass korisnicima Eat Smart je omogućio 10% popusta na cenu obroka za nedelju dana, kao i 20% popusta na cenu obroka za probni dan.

Saznajte više

Masaže Profesional svim FitPass korisnicima nudi 20% popusta na sportsku masažu!

Masaže Profesional je omogućio 20% popusta na sportsku masažu, svim FitPass korisnicima, uz pokazivanje FitPass kartice.

Saznajte više

Iskoristite 20% popusta na masaže sa svojom FitPass karticom

U salonu u kome je glavni maser i fizioterapeut Saša nećete pogrešiti bilo koju vrstu masaže da izaberete od gore navedenih. Na sve ove tipove masaža uz FitPass članarinu omogućeno vam je 20% popusta.

Saznajte više

Uz FitPass članarinu popust u ski školi NIX

Svi FitPass korisnici ove sezone mogu koristiti popust od 10% uz svoju FitPass članarinu i u ski školi NIX.

Saznajte više

Oxybar Centar je svim FitPass korisnicima omogućio 20% popusta na terapiju kiseonikom u hiperbaričnoj komori!

Prednosti su mnogobrojne, a naši novi partneri u FitPass Klubu, Oxybar Centar, su omogućili svim FitPass korisnicima 20% popusta na terapiju kiseonikom u hiperbaričnoj komori.

Saznajte više

Specijalni popust od 10% na proteinski detox program u Housewife Detox-u!

Housewife Detox je brend koji se bavi detox programima i detox sokovima. Cilj im je da njihovi korisnici prvenstveno imaju zdravstvenu korist u čišćenju organizma i povećanju baznosti istog. Prednosti i koristi detox programa i detox sokova su, sem zdravstvenih i gubitak kilograma, izbacivanje viška tečnosti i ubrzavanje metabolizma.

Saznajte više

Svim FitPass korisnicima A1 Srbija je omogućio specijalni popust na dodatnu opremu!

10% popusta na odabrani asortiman dodatne opreme iz njihove ponude. Ova zanimljiva ponuda važi do kraja ove godine, tačnije do 31.12.2021. godine.

Saznajte više

Iskoristite 30% popusta sa FitPass karticom u Homeopatskoj ordinaciji Beograd

Homeopatska ordinacija Beograd Vam nudi usluge savetovanja i homeopatskog lečenja, kao i mogućnost pohađanja škole homeopatije.

Saznajte više

Ostvarite 10% popusta na sve usluge u Studiu O2

Svi FitPass korisnici mogu da ostvare 10% popusta na sve usluge u Studiu O2 pokazivanjem svoje kartice. Popust se ne može obračunati na usluge koje su već na akciji.

Saznajte više

Medisimo clinic nudi 20% popusta svim FitPass korisnicima

Svi FitPass korisnici mogu ostvariti 20% popusta na tretmane u Medisimo clinic ordinaciji. Njihova misija je briga o vašem zdravlju, izgledu i lepoti vaše kože. Putem konsultacije, dijagnoze i terapije, tu smo da razumemo vaše potrebe i pronadjemo prave odgovore.

Saznajte više

Koliko ste stvarno fit proverite sada uz popust od 15% samo za FitPass korisnike u Centru Perun PROTECT Beograd

Ukoliko ste korisnik FitPass članarine možete ostvariti 15% popusta na analizu kompozicije tela i sve ostale usluge iz programa nutricionizma kod našeg partnera Centar Perun PROTECT Beograd za koga verujemo da će značajno uticati na Vašu percepciju o ishrani i motivisati Vas da vežbate i hranite se u skladu sa svojim telom. Za početak proverite koliko ste zaista fit.

Saznajte više

Svi FitPass korisnici mogu ostvariti 25% popusta na Braun proizvode iz kategorije nega tela

U periodu od 10.11. – 31.12.2021. u svim Gigatron objektima uz vašu FitPass karticu na kasi ostvarujete popust od 25% na sve Braun aparate iz kategorije nega tela.

Saznajte više

Category test 123

Category test 123

Saznajte više